Кава з маршмеллоу
Щоб приготувати каву з маршмеллоу, необхідно просто заварити свіжий кави і покласти в нього маршмеллоу. Коли ця солодкість потрапляє в чашку з гарячим напоєм, частина розчиняється, утворивши світлу піну, а частина залишається шматочками.
Коли подається кава з маршмеллоу, то солодкі десерти можуть і не знадобитися, так як не розчинені шматочки в каву можуть послужити в якості десерту.
Зефір — це аналог пастили, але тільки робляться без яєць. На вигляд ці солодкі шматочки дуже схожі на зефір, хоча це зовсім інше блюдо. Складаються ці цукерки з цукру, кукурудзяного сиропу, желатину, розчиненого в гарячій воді, ароматизаторів і декстрози. Все це збивається до стану губки. Часто маршмеллоу називають міні-зефіром, хоча на смак зовсім інші. На відміну від зефіру, у складі маршмеллоу немає ні яєчного білка, ні яблучного пюре.
Спробувавши каву з маршмеллоу один раз, вже назавжди залишитеся поціновувачем цього чудового напою. Можна також приготувати какао з маршмеллоу, особливо такий напій сподобатися дітям.
Зміст:
- Класичний кави з маршмеллоу
- Заварну каву
- Кава з молоком
- Какао з маршмеллоу
- Кава з чорним шоколадом
- Кава з ваніллю і збитими вершками
- Відео рецепт
Класичний кави з маршмеллоу
Інгредієнти:- натуральна мелена кава — 2 ч. л.
- маршмеллоу — 50 г
Заварну каву
Інгредієнти:- натуральний кава — 1 чашка
- машмеллоу — 10 шт.
- цукровий пісок — за смаком
Кава з молоком
Інгредієнти:- молоко — 160 мл
- мелений натуральна кава — 1.5 ч. л.
- маршмеллоу — 2 шт.
- цукровий пісок — за смаком
Какао з маршмеллоу
Інгредієнти:- молоко — 150 мл
- какао-порошок — 2 ч. л.
- цукровий пісок — 1 ч. л.
- маршмеллоу — 5 шт.
Кава з чорним шоколадом
Інгредієнти:- чорний шоколад — 100 г
- молоко — 100 мл
- маршмеллоу — 4 шт.
Кава з ваніллю і збитими вершками
Інгредієнти:- желатин — 25 г
- холодна вода — 1 стакан
- сироп кукурудзяний — 1 стакан
- сіль — щіпка
- ванільний екстракт — 1 ч. л.
- кондитерський цукор — 50 г
- молоко — 170 мл
- збиті вершки — 2 ст. л.
- какао-порошок — 1 ч. л.
- ванільний цукор — 0.3 ч. л.
- цукровий пісок — 1 склянка
- чорний шоколад — 1 шматочок
Поставити всю цю суміш на вогонь і варити до повного розчинення цукру. Варити потрібно ще трохи, близько 8 хвилин, а потім тонкою цівкою отриманий сироп необхідно влити в желатин. Всю цю суміш збити міксером на невеликій швидкості. Повинна вийде товста маса. На все це піде 15 хвилин. Ваніль варто додати в кінці і ще трохи збити.
Приготувати форму для випічки, посипати його цукровою пудрою, укласти масу і посипати зверху пудрою. Залишити на ніч при кімнатній температурі. Довести молоко до кипіння, додати какао, цукровий пісок, ваніль і заварити все. Підготувати чашку, покласти на дно шматочок шоколаду, залити какао і покласти кілька зефірінок маршмеллоу.
Немає коментарів:
Дописати коментар